Enny van de Velden

Voorzitter

“De Bep van de Velden award is voor mij op de eerste plaats een eerbetoon aan mijn fantastische moeder. Een eigenzinnige vrouw, die zichzelf met humor en een scherpe blik op de situatie wist te profileren in een overwegend door mannen gedomineerde ondernemerswereld, waarbij ze haar vrouwelijkheid nooit opzij zette.

Een award als deze is ook in deze tijd nog steeds noodzaak om elkaar te stimuleren om lef te hebben en nooit te denken dat een man het wel beter zal doen. Dat is wat mijn moeder mij geleerd heeft.”

Ine van Burgsteden

Secretaris

“Heb Bep leren kennen in mijn ondernemerschap in evenementenorganisatie, daarnaast troffen wij elkaar vaak bij allerlei (maatschappelijke) gelegenheden. Je kon en wilde haar niet missen daarbij. Zij kleurde de omgeving. Altijd op zoek naar ieders talent en ruimte gevende om dat te laten ontplooien. Iedereen, echt iedereen kreeg daarbij een kans van haar.

De Bep van de Velden Award is dan ook precies dat wat zij gedaan heeft in haar leven.”

Petra van Stijn

Penningmeester

“Als ondernemer, o. a. tankstations, bakeryconcepten en mijn wassalon, ben of was ik bestuurslid voor stichtingen voor ondernemersbelangen, scholing en vrouwelijk ondernemerschap.

Als opvolger van mijn vader in het familiebedrijf vond ik Bep als vrouwelijke ondernemer een kleurrijk voorbeeld.
Ik gun andere ondernemers ook een rolmodel zoals Bep voor mij was én blijft!”

Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor de werkzaamheden. Het beleidsplan kun je hier downloaden: Beleidsplan Bep van de Velden Award

Kamer van Koophandel: 77644239
RSIN: 861077556