En de kandidaten zijn..

Door de vele aanmeldingen was het lastig een keuze te maken, maar deze power femmes zijn uiteindelijk de kandidaten geworden voor de Bep van de Velden award! De komende tijd gaan zij aan de slag met masterclasses en coaching en presenteren zij zichzelf tijdens de ‘grande finale’ op 3 oktober 2021 waar onze jury uiteindelijk de allereerste Bep van de Velden Award winnares bekend zal maken!

“Mijn naam is Rosanne Verbeek, founder van FemAlert. FemAlert is een organisatie dat streeft naar een veilig uitgaan voor iedereen. Doormiddel van een platform is het mogelijk om op een laagdrempelige manier melding te maken van ongepast gedrag tijdens het uitgaan.

Waar ik vooral naar uitkijk zijn de waardevolle masterclasses die ik  in september mag bijwonen. Ook verwacht ik dat dit traject mij en mijn startende onderneming verder gaat helpen groeien.”

“Ik ben Dana Dijkgraaf. Geboren in Baarn op een mooie zomerdag in 1990 en momenteel wonend en werkend in Arnhem. Na mijn studie Graphic Design op ArtEZ University of the Arts, ben ik een eigen ontwerpstudio begonnen. Al vrij snel vanaf dat ik begon in voorjaar 2014, kon ik full time mijn dagen ermee vullen. Op het moment werk ik met een freelance assistent en regelmatig met een stagiair, en werk ik voor de meest toffe opdrachtgevers.

Ik zit op een punt dat ik weer nieuwe dromen mag en kan gaan definiëren en navolgen. Waar bij ik denk dat de Bep van de Velden Award en het traject, mij daar goed bij zullen helpen. Verder denk ik dat met deze nominatie en het bijhorende traject, een bijzonder netwerk ga opbouwen, en een kans krijg om mijzelf als persoon en ondernemer te ontwikkelen. Ik heb er onwijs veel zin in!”

“Mijn naam is Laura Melenhorst, founder van The Self-Love Summit: de meest nuchtere zelfliefde-organisatie van Nederland. Je fijn voelen in je lijf in actueler dan ooit en met een founder die dol is op alles dat met lekker eten te maken heeft, weet ik zelf als geen ander hoe lastig een flinke portie zelfliefde soms kan zijn. ?

Ik kijk enorm uit naar deze bijzondere reis in zelfontwikkeling met een geweldige groep vrouwen in – wat mij betreft – de mooiste stad van Nederland.”

“Hoi ik ben Cèline Hogenelst founder van Forum Juridica. Mijn passie is de leer van de kleine lettertjes! Als advocaat in spé heb ik dan ook veel zin in het schitterende Bep van de Velden programma!

Ondernemen betekent ontwikkelen en dit programma zie ik dan ook als ondersteuning bij het nemen van de volgende stap binnen mijn onderneming.”

“Nice to meet! Mijn naam is Lot en met mijn bedrijf, Lot Louisa, zorgen wij ervoor dat bedrijven online zichtbaar zijn op social media. Dit doormiddel van content fotografie en onderhoud van de social media kanalen.

Ik verwacht veel nieuwe kennis op te doen en ben er meer dan klaar voor om met 9 andere genomineerden, een Femmely te vormen en onze generatie te laten zien dat ondernemen op jonge leeftijd té leuk is! Daarnaast zou ik het superleuk vinden als we elkaar gaan volgen op Instagram: @lotlouisa, zodat je altijd op de hoogte bent van mijn BEP avontuur!”

“Mijn naam is Desi Bootsman en vanaf jongs af aan ben ik bezig met concepten bedenken. Sinds twee jaar ben ik founder van mijn start-up Mazehunter en sta ik achter het spelenderwijs leren voor kinderen met dyslexie.

Ik verwacht dat ik mij tijdens de masterclasses verder ga ontwikkelen als onderneemster en mijn netwerk ga uitbreiden met powervrouwen!”

“Mijn naam is Duzy Ahmad, 28 jaar en ik kom uit Arnhem. Met Ikhebeenkamer.nl match ik hospita verhuurders met hun ideale huurder. Zo creëer ik nieuw betaalbaar aanbod voor studenten en tegelijkertijd extra inkomsten en gezelschap voor alleenstaande vrouwen.

Met de deelname aan de Award verwacht ik te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn netwerk van gelijkgestemde vrouwen.”

“Mijn naam is Quirine Wissink, 27 jaar en ik kom uit Nijmegen. Na het plotselinge overlijden van mijn vader in 2017 ben ik nu bezig om een rouw-app te ontwikkelen die mensen steunt voor, tijdens en na het verlies van een dierbare.

Door deel te nemen aan de Bep van de Velden award hoop ik mijn netwerk te kunnen uitbouwen, kennis op te doen tijdens de masterclasses en een podium te krijgen om mijn verhaal te kunnen delen en anderen hiermee te inspireren. Ik heb er zin in!”

“Mijn naam is Rosalie de Graaf (1999) en ik ben kunstenaar onder de naam RoosArt. Ik maak levensgrote street art werken en ben gespecialiseerd in het maken van (hyper)realistische portretten. Ik ben uitgeroepen tot Jonge Ondernemer van het jaar 2019 en reis momenteel heel de wereld over met mijn kunst met als doel om in elk land op de wereld een schildering te maken.

Met mijn deelname aan de Bep van de Velden Award hoop ik nieuwe inzichten op te doen, die bijdragen aan het innoveren van mijn bedrijf.”